enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Ardahan’da yağışlar tarımı vurdu

Ardahan’da yağışlar tarımı vurdu
REKLAM ALANI
23.07.2024
0
A+
A-

Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden olan Ardahan’da, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle tarım yapılamıyor.

featured






Ardahan’da yağışlar tarımı vurdu

ARDAHAN-BHA

Son günlerde Ardahan’da etkili olan yoğun yağışlar, bölgedeki tarım faaliyetlerini olumsuz etkiledi. Yağışlar nedeniyle çiftçiler, hasat için bekledikleri tarlalara giremiyor.

Meteoroloji verilerine göre, Ardahan’da yağışların birkaç gün daha süreceği ve tarlaların kurumasının Ağustos ayı başlarına kadar tamamlanacağı tahmin ediliyor.

Bölge çiftçilerinden Ekin Yılmaz: “Bu yıl Ardahan’da yağmurlar çok fazla yağdı. Bereket versin çok ağlanacak bir durum değil ama çiftçinin girdileri yüksek, Bu ay biçine başlamamız lazım. Bu sene yağmurlar bizi zorladı. Yağışlar nedeniyle bir aydır tarlalarımızı biçemiyoruz” diye konuştu.

Ardahan’da yağışlar tarımı vurdu


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi