enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1224
EURO
38,1296
ALTIN
2.916,86
BIST
9.897,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
31°C
Adıyaman
31°C
Açık
Perşembe Açık
32°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
31°C

Ardahanlı kızlar milli takıma girmek için ter döktü

Ardahanlı kızlar milli takıma girmek için ter döktü
REKLAM ALANI
25.09.2024
0
A+
A-

Ardahan Kura Kadın Futbol Kulübü’nden 10 sporcu, Erzurum’da düzenlenen milli takım seçmelerine katıldı.

featured






ARDAHAN-BHA

Türkiye Futbol Federasyonu ve BtcTurk iş birliğiyle hazırlanan “Yeni Nesil Sahada” projesi kapsamında, 17 ve 15 yaş altı kız oyuncular, Erzurum bölge seçmesi yapıldı. Bölge illerinden 7 farklı kulüp ve spor liselerinden 95 sporcunun katıldığı seçmeler Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Erzurum’daki seçmelere takımdaki genç futbolcularla katılan Kura Kadın Futbol Kulübü Başkanı Ümit Sarıkaya yaptığı açıklamada, “Ardahan’dan 10 sporcu ile milli takım seçmelerine katıldık. Kızlarımızın başarıları, diğer genç kızlara da ilham olacak ve bölgemizde kadın sporunun gelişimine katkı sağlayacaktır. Sporcularımızın milli takım forması giyme hayalleri, hem onları hem de bizi motive ediyor. Kızlarımıza güveniyorum. Bu seçmeler, onların kişisel gelişimleri için büyük bir fırsat.” dedi.

Ardahanlı kızlar milli takıma girmek için ter döktü


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi