enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2334
EURO
37,2022
ALTIN
2.992,32
BIST
8.805,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Artvin Emniyet Müdürlüğüne 7 araç tahsis edildi

Artvin Emniyet Müdürlüğüne 7 araç tahsis edildi
REKLAM ALANI
18.10.2024
0
A+
A-

Bayram SARAYOĞLU / BHA – Artvin

Vali Turan Ergün, Emniyet Bölge Trafik Müdürlüğü önünde düzenlenen törende, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın da katkılarıyla Emniyet Teşkilatına 7 yeni araç kazandırıldığını söyledi.

Araçlarla birlikte emniyet hizmetlerinin daha kısa sürede ve daha kaliteli şekilde vatandaşa sunulacağına inandığını belirten Ergün, “Bu araçlar hem trafik hem asayiş hem de diğer birimlere verildi. Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.” dedi.

Ergün, emniyet ve asayişin bir toplumun tüm faaliyetlerinin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, “Huzur olmadan hiçbir sosyal, kültürel, ekonomik ve ticari faaliyet olmaz. Bunların temeli huzur ve asayiştir. Allah’ın izniyle arkadaşlarımız bunu sağlamada son derece başarılılar. Bu araçlarla da bu hizmetlere güç katmış olacağız.” diye konuştu.

Türkiye’nin her alanda huzuru sağlama kudretine sahip olduğunu ifade eden Ergün, şunları kaydetti:

“Biz devletin görünen yüzüyüz hem polis hem jandarma hem de sahil güvenlik olarak. Onun için suçlulara karşı ne kadar acımasız demir yumruğunuzu göstereceksek, vatandaşlara da o kadar güçlü ve kadife ellerimizle dokunarak hareket etmek durumundayız. Bizim temel görev felsefemiz bu olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe ve personelin katıldığı törende kurban kesildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi