enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Atık malzemeler hanımların ellerinde yeniden hayat buldu

Atık malzemeler hanımların ellerinde yeniden hayat buldu
REKLAM ALANI
14.05.2024
0
A+
A-

Isparta Halk Eğitim Merkezi ile EL ELE Derneği arasında açılan geri dönüşüm temalı kursta ikinci el kıyafetten, hediyelik ürün ve çeşitli eşyalara kadar yüzlerce atık malzeme değerlendirildi.

featured






Atık malzemeler hanımların ellerinde yeniden hayat buldu

Kursiyer bayanların aylarca emek vererek değerlendirdiği ürünler sergide görücüye çıktı.

Isparta Halk Eğitim Merkezi ile El Ele Derneği arasında düzenlenen işbirliği ile açılan ve geri dönüşüm temalı kurs sonunda ortaya çıkan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi.

Geri dönüşüm temalı sergide atılmaya yüz tutmuş ikinci el giysiler, kıyafetler, hediyelik ürünler, oyuncaklar, mutfak ve ev eşyaları gibi birçok ürün kursiyer bayanların becerileri ile yeniden hayat buldu. Geri dönüşüm temalı sergi El Ele Derneğinin Damgacı sokaktaki Gül Köşkünde açıldı. Serginin açılışına Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Çatalkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Özan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Gülnur Işık ve İbrahim Şimşek ile çok sayıda davetli ve kursiyer katıldı.

Atık malzemeler hanımların ellerinde yeniden hayat buldu


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi