enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Bakan Bolat’tan Ispartalı esnafı sevindirecek haber

Bakan Bolat’tan Ispartalı esnafı sevindirecek haber
REKLAM ALANI
18.09.2024
0
A+
A-

Bir dizi ziyaret ve açılış için Isparta’ya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Barida Otel’de sabah kahvaltında partililerle bir araya geldi.

featured






ISPARTA-BHA

Programda açıklamalarda bulunan Bakan Bolat, Ispartalı esnaflara özel 75 milyon liralık finansman paketini duyurdu.

Bakan Bolat, açıklamasında, “Değerli arkadaşlar Türkiye Buluşmalarımızın Isparta programında sizlerle istişarede bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kıymetli milletvekillerim, il koordinatörüm, belediye başkanımız, ilçe başkanlarımızın gayretiyle Halk Bankası üzerinden inşallah zaten esnaflarımıza çok büyük destekler verdik AK Parti döneminde, Isparta’da bundan faydalandı. 3 milyar liranın üzerinde destekler almıştı. Şu durumda inşallah yarından itibaren Ispartalı esnaflarımıza ekstradan 75 milyon liralık çok uygun şartlarda finansmanı olan bir finansman paketini de göndermiş olacağız. TESKOMB’la ve Halk Bankasıyla görüştük. Hayırlı, bereketli olsun” şeklinde konuştu.

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bakan Bolat’tan Ispartalı esnafı sevindirecek haber


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi