enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
34°C
Adıyaman
34°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
33°C

Balcıoğlu Silivrispor’a sahip çıkmalı

Balcıoğlu Silivrispor’a sahip çıkmalı
REKLAM ALANI
23.06.2024
0
A+
A-

Hatırlayın 2019 seçimlerinde, kampanyasın da Silivrispor’u öne çıkarıp, destek vereceğini her fırsatta söyleyen Sayın Volkan Yılmaz seçildikten sonra destek vermek şöyle dursun , maalesef kulübün mevcut gelirlerinin azalmasına sebep oldu.
Buna rağmen Silivrispor Başkan Akgün Duru ve yönetiminin büyük çabalarıyla dönemini tamamladı. Sonra Başkan Nuri Çolakoğlu yönetiminde ki ekip sezonu başarılı bir şekilde , şampiyonluk mücadelesi vererek tamamladı . Tabiki ne Akgün Duru nede Nuri Çolakoğlu dönemin Başkanı Volkan Yılmaz dan yeteri desteği göremedi .

BALCIOĞLU AYNI HATAYA DÜŞMEMELİ

Silivri de 2024 yerel seçimlerini % 50’nin üzerinde oy alarak büyük bir farkla CHP Adayı Bora Balcıoğlu kazandı .
Silivrispor Camiası’nın % 90 ı bu süreçte bana göre Sayın Balcıoğlu’na destek verdi . Bunun nedeni Sayın Volkan Yılmaz’ın seçim kazandıktan sonra Silivrispor’a yaptığı vefasızlıktı. Sayın Bora Balcıoğlu’nun bu süreçte aynı hatayı tekrarlamayacağını umuyorum . Silivrispor Camiasını karşısına almak , ona da beş sene sonra ağır bir fatura ödemesine sebep olabilir .

NE ÇALIŞTAYI ?

Hayatın da bir tane maç izlememiş, Silivrispor’u hiç tanımayan , topu yolda görse ‘ bomba ‘ diye karakola götürecek zatlar , tutmuş ‘ Çalıştay yapalım ‘ diyor .
Çalıştayı biz 31 Mart 2024 yerel seçimlerin de yaptık zaten . Silivrispora söz verdiği halde sözünü tutmayanlara Silivri Halkı cezayı kesti .
Yerel yönetimin mutlaka ve mutlaka Silivri’nin en büyük markası Silivrispor’a destek vermesi gerekiyor.
Kulübün izlediği politikalar da değişiklik olabilir . Belli bir süre profesyonel ligde orta sıralarda mücadele eden bir takım oluşturulup , bu sürede tesisleşmeye yönelip, alt yapı güçlendirilip, belli bir güce ulaştıktan sonra üst lig hesapları yapılabilir. Hatta kulübün amatör şube sayısı arttırılabilir . Bunlar kongrede de tartışılabilir . Tartışılmayacak tek gerçek yerel yönetimin Silivrispor’a destek olma gerçeğidir.
Nüfusu 300 bine yaklaşmış, İstanbul’un en eski ilçelerinden ve sınırlarında 700-800 fabrika barındıran bir ilçe de kulübün geleceğini belirlemek için çalıştaya gerek yok. Yerel yönetimin desteğine ihtiyaç var. Sayın Bora Balcıoğlu’na önemle duyurulur.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi