enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2144
EURO
37,2462
ALTIN
2.991,11
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Başkan Ahmet Aras, Milas Ören’de Tersan Marin’i ziyaret etti

Başkan Ahmet Aras, Milas Ören’de Tersan Marin’i ziyaret etti
REKLAM ALANI
12.10.2024
0
A+
A-

MUĞLA-BHA

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Ören’de Akdeniz’in en büyük yat çekek alanına sahip olan Tersan Marin’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve önceki dönem Ören Belediye Başkanı Kazım Turan da eşlik etti. İşletme sahibi Mustafa Paksu’dan marinayla ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Aras, Tersan Marin’in bölge ekonomisi ve deniz turizmi üzerindeki etkilerini yerinde gözlemlemenin mutluluğunu ifade etti.

Tersan Marin, yalnızca yat çekek alanı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Muğla’nın deniz turizmi açısından önemli bir merkez haline gelmesine katkıda bulunuyor. Bu tür tesislerin, bölgedeki ekonomik kalkınmaya sağladığı destek, yerel halk için yeni iş imkanları oluşturma potansiyeli taşıyor. Başkan Aras, deniz turizminin Muğla’nın doğal güzellikleri ile birleştiğinde nasıl bir sinerji yaratabileceğini vurgulayarak, bu tür yatırımların önemini dile getirdi.

Ziyaret sırasında, bölgedeki deniz turizmi potansiyelinin artırılması ve Tersan Marin gibi tesislerin desteklenmesi gerektiğini belirten Aras, gelecekte bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi