enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Başkan Uysal, ‘İktisadi zaferi kazanmalıyız’

Başkan Uysal, ‘İktisadi zaferi kazanmalıyız’
REKLAM ALANI
30.08.2024
0
A+
A-

ANTALYA-BHA

Muratpaşa Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında emekli albay ve yazar Atilla Güler’in konuşmacı olduğu “Lozan’a Giden Son Zafer” isimli bir konferans düzenledi.

Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı’nda düzenlenen konferansta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri komutanları ve kent sakinleri yer aldı.

Konferansın açılışında Başkan Uysal, üretim dengesini koruyamayan ülkelerin zamanla yoksullaştığını ve diğer ülkelere bağımlı hale geldiğini dile getirdi. Reformların yapılması ve kapitülasyonların kaldırılması sonucu sağlanan ekonomik kalkınmayla Türkiye’nin İkinci Dünya Savaşı’ndan zarar görmeden ayrıldığını hatırlatan Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Bizim Büyük Taarruz’la başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’yle bir noktaya ulaşan ve 9 Eylül’de İzmir’de noktalanan bu süreçten aldığımız ilham, biraz da üretimle, iktisatla, başarmak durumunda olduğumuz kalkınmayla, kazanmak durumunda olduğumuz iktisadi zaferle de belleğimizde kalmalı.”

Başkan Uysal, konferans sonunda Güler’e çiçek taktim etti. Güler ise “Kafkasya: Zafer, İhanet ve Hüzün” ve “Balkanlara Hüzünlü Veda” kitaplarını imzaladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi