enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup’ta şen şakrak: Ulm’e 33 sayı fark

Beşiktaş Fibabanka, EuroCup’ta şen şakrak: Ulm’e 33 sayı fark
REKLAM ALANI
14.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

EuroCup A Grubu dördüncü maçında Beşiktaş Fibabanka, Alman temsilcisi Ratiopharm Ulm’ı 107-74’lük skorla mağlup ederek turnuvada en rahat galibiyetinin aldı. İstanbul’daki Fibabanka Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, siyah-beyazlı ekip baştan sona üstün bir performans sergiledi ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldı.

İlk periyotta rakibine büyük bir üstünlük kuran Beşiktaş, 31-9’luk bir skorla öne geçti. Oyun kontrolünü devre boyu elinde tutan ev sahibi ekip, devreyi 61-28 gibi rahat bir farkla tamamladı. Üçüncü periyotta da hız kesmeyen siyah-beyazlılar, son çeyreğe 89-49 gibi farklı bir skor avantajıyla girdi. Maçın son bölümünde ise genç isimlere daha fazla  şans veren Beşiktaş bu periyotta rakibine 25 sayı şansı verirken 18 sayı attı ve maçı 107-74 kazanarak taraftarına coşkulu anlar yaşattı.

Beşiktaş’ta Kyle Allman 16 sayı 4 ribaunt 3 asist ile Beşiktaş’ın en skorer ismi olurken, Dustin Sleva 15 sayı 7 ribaunt 1 asist, Jonah Mathews ise 15 sayı 4 asist 2 ribaunt ile yıldızlaştı. Beşiktaş’ta Yiğit Arslan ve Kelan Martin’in 12’şer sayısı da Beşiktaş’ın hücum gücüne önemli katkı sağladı. Beşiktaş’ta 12 ismin tamamı forma şansı buldu.

Alman ekibi Ratiopharm Ulm, Noa Essengue’nin 19 sayısıyla maçın en skorer ismini çıkarsa da mağlubiyeti engelleyemedi.

Beşiktaş, bu galibiyetle 4. maçında 2. kez kazanırken Ulm ilk kez mağlup oldu. Siyah beyazlılar bir sonraki maçında ise Joventut’u evinde konuk edecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi