Yaşar TONBAK/ ANKARA/BHA
Başkentin Beypazarı İlçesinde Ankara Büyükşehir belediyesi Beypazarı Aile Yaşam merkezi müdürlüğünde bu gün ailelere yönelik “Çocuklarımız için Ebeveynlerimiz bilgileniyor” semineri düzenlendi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, (PÖF) Bilgilendirme ve Önleme faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri tarafından Beypazarı İlçesinde, suç önleme ve diğer bazı konular üzerine seminer verildi.
Seminerde, teröristlere 14-25 yaş grubu üzerinde nelere aktif, gibi konular üzerine nelere dikkat etmeliyiz gibi konularda bilgilendirmelerde bulundular
Beypazarı Aile Yaşam merkezi müdürü Nejat Uzunoğlu, Aile Yaşam merkezi olarak15 Tatil süresinde öğrencilere yönelik çok sayıda faaliyette bulunduklarını ve öğrencilere unutamayacakları bir tatil yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.
Uzunoğlu, bu günde Ebeveynlere yönelik bilgilendirme seminerini Ankara Büyükşehir belediyesi destekli verildiğini kaydetti.
Muhabir: Yaşar TONBAK