enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Birçok projeyi örnek aldık, şehirlerimizde uygulayacağız

Birçok projeyi örnek aldık, şehirlerimizde uygulayacağız
REKLAM ALANI
05.09.2024
0
A+
A-

ISPARTA-BHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehir, dönüşmüş ve yepyeni bir kimliğe doğru evrilmiş.” derken, belediye başkanları da “Şükrü Başkan, Isparta için bir değer; çok güzel hizmetler yapmış. Başkan, ‘Hizmet nasıl yapılır?’ sorusunun cevabını çok güzel bir şekilde vermiş. Birçok projeyi örnek aldık, kendi şehirlerimizde uygulayacağız.” görüşlerinde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde, Isparta Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Başkanlığı Deneyim Paylaşım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında yapılan toplantı, karşılıklı görüş alışverişleri ve Isparta Belediyesinin yatırımlarının yerinde incelenmesiyle tamamlandı.
Deneyim Paylaşım Toplantılarının sonuncusu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, genel merkez yöneticileri, Milletvekili Osman Zabun, İl Başkanı Furkan Cem Er, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in yanı sıra parti teşkilatları ile belediyelerin bürokratlarının katılımlarıyla Kirazlıdere’de yapılan son istişarelere ve inceleme gezisiyle tamamlandı. Verimli geçen toplantılarda, belediyeler karşılıklı iş birliklerini daha da güçlendirdi.
Kirazlıdere’de incelemelerde bulunan ve Cam Seyir Terası’ndan şehri kuşbakışı izleyen heyet, Isparta’da belediyenin yaptığı çalışmaların göz kamaştırdığını söylerken, bu yatırımların gerçekleşmesine vesile olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i tebrik etti.

Şükrü Başkan Isparta için bir değer, çok güzel hizmetler yapmış

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın yapmış olduğu program çerçevesinde Isparta Belediyesini, belediye başkanlığını ve şehri ziyaret ettiklerini söyledi. Başkan Dinçer, “Başkanımız çok güzel bir misafirperverlik gösterdi. Niğde, biz ve Karabük belediye başkanlarımızla bu toplantıya katıldık. Yerel Yönetimler Başkanlığı temsilcilerimizle beraber başkanımızın Isparta’da yapmış olduğu hizmetleri yerinde görme, inceleme fırsatı bulduk. Ben başkanımızı yürekten tebrik ediyorum. Gerçekten Isparta için bir değer, çok güzel hizmetler yapmış. Şu anda onlardan bir tanesi olan cam terastayız. Ispartalı vatandaşlarımızı layık olduğu bir hizmete kavuşturmuş. İnşallah bu döneme dair de güzel projeler açıklamışlar ve bu yapmış oldukları hizmetlerle bu vizyonla bu açıklamış olduğu hizmetleri de gerçekleştireceği kanaatindeyiz.” dedi.

Birçok projeyi örnek aldık, kendi şehirlerimizde uygulayacağız

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de Isparta’ya hayran kaldıklarını ve çok hoşlarına gittiğini dile getirdi. Özdemir, “Bütün tesisleri gördük. Şükrü Başkan’a gerçekten bir kez daha biz de teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel işler yapmış. Biz de birçok projeyi örnek aldık, inşallah kendi şehirlerimizde uygulayacağız. Burası da gerçekten eşsiz bir eser. Diğer cam teraslardan çok daha farklı bir cam teras yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mutlaka Isparta’ya gelip görsünler istiyoruz. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz başkanlığında güzel bir organizasyon oldu. Tüm Isparta’ya, başkanımıza, vekillerimize, il teşkilatımıza, herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için güzel bir deneyim oldu.” şeklinde konuştu.

Başkan ‘Hizmet nasıl yapılır?’ sorusunun cevabını çok güzel bir şekilde vermiş

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in şehre çok güzel hizmetler kazandırmış olduğunu dile getirdi. Çetinkaya, “Burada ‘Hizmet nasıl yapılır?’ sorusunun cevabını çok güzel bir şekilde vermiş olan Şükrü Başkan’a teşekkür ediyorum. Harika bir memleket. Şükrü Başkan’a ve ekibine, vekillerimize, tüm şehrin paydaşlarını da kutluyorum. Güzel bir şehir yapısı; birlik ve beraberlik içerisinde hizmet alan bir şehir.” ifadelerinde bulundu.

Şehir dönüşmüş, yepyeni bir kimliğe doğru evrilmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Isparta’da çok güzel uygulamalar gördüklerini dile getirerek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i tebrik etti. Yılmaz, “Şehir dönüşmüş, yepyeni bir kimliğe doğru evrilmiş. Bir şehirde yaşayan insan, ‘Bizim şehrimizde şu da olsa da yani o farkındalığı, o şehirde olan ayrıcalığı biz de yaşasak.’ dediği her şeyi hemen hemen bugün burada gördük. İnşallah gelecekte daha da güzel şeyler olur. Ben Şükrü Bey’i bir kez daha tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi