enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

“Biz önce iktidarınızı, sonra Suriyelileri yollayacağız”

“Biz önce iktidarınızı, sonra Suriyelileri yollayacağız”
REKLAM ALANI
16.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Balıkesir Susurluk’ta Belediye Başkanlığı ve İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşlara seslenen Özel, Bilal Erdoğan’ın konuşmalarına cevap verdi. Özel şu ifadeleri kullandı:

“Suriyeliler suç oranında Türklere göre daha düşükler diyor. Onları uyumlu görüyor, burada tutmak istiyor. Biz önce iktidarınızı, sonra Suriyelileri yollayacağız. Efendim ucuz iş gücüymüş… Her gün suça bulaşanları sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermek nasıl bir vicdandır. İşte Suriyelinin dostu, bu milletin karşıtıdır.

‘EYT çok büyük hataydı’ demiş. ‘Yattığı yerden para almak yok’ diyor. Dünya kadar Suriyeli para alacak buna alkış tutacaksın, CHP’nin gayretiyle insanlara 12 bin 500 lira bağlandı, ‘Bu parayı alıp yan gelip yatıyor’ diyorlar. Bilal Efendi sen 12 bin 500 lirayı al bırak kira ödemeyi, çocuk okutmayı, bir başına karnını doyur da seni göreyim bir kere. Bu milletin yoksul emeklisinin aldığın 12 bin 500 lirayı bile çok gören, devletin sırtından gezen tozan, en güzel yerleri bedavaya alanların bu milletin açlığını anlamasını bekleyemeyiz.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi