enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Borsa’da işlem görmeye başlamıştı; AHES GYO dev projenin ihalesini aldı

Borsa’da işlem görmeye başlamıştı; AHES GYO dev projenin ihalesini aldı
REKLAM ALANI
06.09.2024
0
A+
A-

Gayrimenkul sektöründe 40 yılı aşkın deneyime sahip olan ve halka arzı yatırımcılardan gelen yaklaşık 2 kat taleple tamamlayan AHES Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Borsası’nda “AHSGY” koduyla yıldız pazarda işlem görüyor.

Türkiye’nin her bölgesinde alt ve üstyapı projeleri hayata geçiren AHES İnşaat dev eserlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Şirket Sağlık Bakanlığı tarafından ihaleye çıkarılan 1200 yatak kapasiteli Ordu Şehir Hastanesi’nin ikmal inşaatını 4 milyar 700 milyon bedelle kazandı. Şirket ihalede yüzde 14 tenzilat sağladı.

AHES GYO YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKŞİ’DEN ‘ESER’ VURGUSU

AHES GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi halka arz sürecinde yaptığı açıklamalarında 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirterek ailenin, bayrağı devralan üçüncü kuşağı ile birlikte hız kesmeden eser meydana getirmeye ve istihdam sağlamaya devam ettiklerini vurgulamıştı.

Ekşi, 40 yıldan fazladır ülkenin her bölgesinde, eğitim, sağlık, spor, sanayi, konut ve altyapı olmak üzere birçok alanda eserler ürettiklerini de kaydetti.

ORDU ŞEHİR HASTANESİ

Depreme dayanıklı ve son teknolojiye göre inşa edilen hastane, 38 ameliyathane, 260 yoğun bakım yatağı, 359 poliklinik, 15 sancılı doğum odası, 4 anjiyo odası, helikopter pisti, kreş ve 2 bin araç kapasiteli kapalı otoparkla hizmet verecek. Hastane bünyesinde onkoloji merkezi, hibrit ameliyathane, perinatal tanı ve tedavi merkezi, yanık merkezi, yanık yoğun bakımı, hiperbarik oksijen tedavi ünitesi, inme merkezi, iyotlu tedavi ünitesi ile terapötik aferez merkezinin hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi