enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Çankaya Belediyesi’nden parklara yenileme ve onarım çalışması

Çankaya Belediyesi’nden parklara yenileme ve onarım çalışması
REKLAM ALANI
29.08.2024
0
A+
A-

Çankaya Belediyesi, ilçedeki parkların bakımını ve onarımını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Çim biçme ve ilaçlama çalışmalarının yanı sıra, yeşil alanların çevre düzenlemeleri ve havuzlu parkların temizlik faaliyetlerine de önem veriliyor. Son olarak, İsmet İnönü Parkı’ndaki biyolojik gölet ile Anıt Park’taki süs havuzunun temizliği ve bakımı tamamlandı. Çankaya’nın 3 milyon 240 bin metrekarelik park alanında dönemsel bakım ve yenileme çalışmalarıyla, vatandaşların sağlıklı ve estetik bir çevrede sosyalleşmeleri hedefleniyor.

YEŞİL ALANLARDA KENT ESTETİĞİ ÇALIŞMALARI

Yeşil alan dokusunu koruyarak vatandaşların parklarda keyifli vakit geçirmelerini sağlayan Çankaya Belediyesi, kent estetiğine de büyük önem veriyor. Belediye ekipleri, her gün farklı parklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürürken, tesislerin ve kültür merkezlerinin bahçelerine de özen gösteriyor. Ayrıca, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nin peyzaj düzenlemesiyle de ziyaretçilere daha güzel bir ortam sunulması sağlanıyor.

Çankaya Belediyesi, parkların ve yeşil alanların düzenli bakımıyla, ilçede yaşayanların doğayla iç içe olmasını ve sosyal aktivitelerde bulunmasını teşvik ediyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi