enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2188
EURO
37,0581
ALTIN
2.995,55
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
18°C
Adıyaman
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
21°C

Çaykur Rizespor, Bodrum deplasmanında tek golle güldü: Üst üste ikinci galibiyet

Çaykur Rizespor, Bodrum deplasmanında tek golle güldü: Üst üste ikinci galibiyet
REKLAM ALANI
21.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Çaykur Rizespor, Bodrum İlçe Stadyumu’nda Sipay Bodrum FK’yi Ali Sowe’un 83. dakikada attığı golle 1-0 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti.

Maçta ikinci yarıda oyuna dahil olan Sowe, 46. dakikada takımının atağında etkili oldu ve maçın kaderini belirleyen golü kaydetti. Bu galibiyetle Çaykur Rizespor, puanını 10’a çıkararak 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandırdı ve üst üste ikinci kez 3 puan sevinci yaşadı. Karadeniz temsilcisi, bir sonraki hafta BAY geçecek olmasının yanı sıra, moral buldu.

Bodrum FK ise son 3 maçında topladığı 7 puanla iyi bir performans sergilemişti; ancak bu karşılaşma ile birlikte 3 maç sonra yenilgiyle tanıştı ve puanını 10’da bıraktı. Ege temsilcisi, önümüzdeki hafta Fenerbahçe deplasmanında mücadele edecek ve bu zorlu maçta galibiyet arayacak.

Çaykur Rizespor’un bu galibiyeti, takımın moral ve motivasyonunu artırırken, Bodrum FK için de yeniden toparlanma zamanı geldiğini gösteriyor. Her iki takımın da gelecek maçları, ligdeki dengeleri etkileyebilir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi