enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Çığda evi yıkılan Şimşek ailesi kaldığı cami lojmanından da çıkartılıyor!

Çığda evi yıkılan Şimşek ailesi kaldığı cami lojmanından da çıkartılıyor!
REKLAM ALANI
01.07.2024
0
A+
A-

Ardahan’ın Posof ilçesi Derindere köyünde kış aylarında meydana gelen çığ felaketinde ev ve ahırı yıkılan Şimşek ailesi devletten yardım bekliyor.

featured






Çığda evi yıkılan Şimşek ailesi, kaldığı cami lojmanından da çıkartılıyor!



Son yılların en ağır kışını geçiren Posof’ta geçimini büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ile sağlayan Tarkan Şimşek isimli vatandaşın evine çığ düşmesi sonrası büyükbaş hayvanları telef olmuş ev ve ahırında ise ağır hasar oluşmuştu.

7 Şubat tarihinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çığ felaketine maruz kalan Şimşek ailesi yaşamlarını devam ettirmek için yetkilerden yardım talebinde bulundu. Çığ felaketinde ev ve ahırı yıkılan, ahırındaki 14 büyükbaş hayvanı telef olan 3 çocuk babası 50 yaşındaki Tarkan Şimşek, olay sonrası AFAD’tan 44 bin TL, Kaymakamlıktan ise 10 bin TL ve birazda ev eşyası yardımı yapıldığını söyledi.

Evinin üzerine düşen çığ sonrası köydeki cami lojmanına yerleştirildiğini de söyleyen Şimşek, lojmandan çıkartılacağını söyleyerek çaresiz durumda olduklarını dile getirdi. Yetkililere seslenen Tarkan Şimşek, devletten yardım talebinde bulundu.

Çığda evi yıkılan Şimşek ailesi kaldığı cami lojmanından da çıkartılıyor!


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi