enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1393
EURO
38,0141
ALTIN
2.890,66
BIST
10.092,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Açık
33°C

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 54. Anaokulunu Kahta’da Açtı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 54. Anaokulunu Kahta’da Açtı
REKLAM ALANI
24.09.2024
0
A+
A-

ADIYAMAN / BHA
Türkiye’nin en çok ihtiyacı olan bölgelerine ve köylerine anaokulları kazandıran Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Çocuklar Gülsün Diye BTF Anaokulu, düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği aracılığıyla bağışçı olarak Bridge to Türkiye Fund’un katkılarıyla 2 derslikli anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Sayın Ali Tosun, konuşmasında şu ifadeleri kullandı. “Toplum hayatını zenginleştirecek hizmetlerde devlet yatırımlarının yanında hayırseverlerin katkısı önemlidir. Modern zamanların sosyal gelişmişliğine ayak uydurabilen toplumlarda ve ülkelerde sivil toplum kuruluşları ve hayırsever girişimler daima aktiftirler. Ülkemiz bu seviyeyi yakalayabilmiş ülkelerdendir.

‘BRIDGE TO TÜRKİYE FUND’un bu anlamlı desteği, sadece bir anaokulu açılmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda tüm topluma ilham veriyor. Bu örnek teşkil eden hayırseverlik hareketi, çocuklarımızın geleceğini aydınlatan bir ışık olacaktır. Bugün bu ışığı kazandıran Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Başkanı Gülben Ergen Hanımefendiye ve fon yöneticilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun.”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türkler tarafından kurulan Bridge to Türkiye Fund’un Dernek Kurucu Başkanı Emin Pamucak, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Çocukların eğitimi, her toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Bridge to Türkiye Fund olarak, bu tür projelere katkıda bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çocukların eğitim alabilecekleri güvenli ve modern ortamlar yaratmak bizim önceliğimizdir. Bu projeyle bir kez daha çocuklarımızın yüzünü güldürebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

Sanatçı ve Eğitim Gönüllüsü Gülben Ergen,  “Adıyaman’da ilk okulumuzu Gölbaşı ilçesinde açtık. Bugün Adıyaman’da 2. okulumuzu açarken Türkiye’de açtığımız 54. Okulu açmanın gururunu yaşıyoruz. 14 yıldır çocuklar gülsün diye çalışan bir çalışan, bir girişimci ve bir anneyim.  Çocuklarımız bizim için özeldir. Çocuklarımız her zaman gülsün diye Çocuklar Gülsün Diye Derneğini çatısı altında hep birlikte çalışıyoruz. İnşallah Adıyaman Merkezde bir anaokulu daha açacağız.”

Adıyaman Valisi Sayın Dr. Osman Varol, Çocuklar Gülsün Diye Derneği ve Bridge to Türkiye Fund Derneği yetkililer ve hayırserverlere teşekkür ederek Çocuklar Gülsün Diye BTF Anaokulu’nun hayırlara vesile olmasını diledi.

Vali Özbilgin İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene, Adıyaman Valisi Sayın Dr. Osman Varol, Kahta Kaymakamımız Sayın Muhammad Üsame Soysal, Adıyaman Milletvekili Sayın Hüseyin Özhan, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Ersan, Adıyaman Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Tutdere, İlçe Belediye Başkanı Sayın Mehmet Can Hallaç,  Adıyaman Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli, Sanatçı ve Eğitim Gönüllüsü Gülben Ergen, İl ve İlçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi