enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Dinçyürek: “Gazimağusa Maraş bölgesine yeni sağlık merkezi geliyor”

Dinçyürek: “Gazimağusa Maraş bölgesine yeni sağlık merkezi geliyor”
REKLAM ALANI
22.06.2024
0
A+
A-

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, bugün Gazimağusa Maraş bölgesinde bin metrekarelik yeni bir sağlık merkezi yapımı için ihaleye çıktıklarını duyurdu.

featured






Dinçyürek: “Gazimağusa Maraş bölgesine yeni sağlık merkezi geliyor”

Burhan CANBAZ – BHA

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Dinçyürek, ihale süreci sonuçlanır sonuçlanmaz inşaat çalışmalarına başlanacak sağlık merkezi projesinin, tüm hazırlıklarıyla tamamlanmış durumda olduğunu belirtti.

Projenin tamamlanıp vizelendirildiğini belirten Dinçyürek, finansmanın hazır ve dosyanın Merkez İhale Komisyonu’nda olduğunu, bölgeye 24 saat esasına göre hizmet vermesi planlanan merkezin 112 ve acil ambulans sistemi ile birlikte hizmet sunacağını kaydetti.

Yeni sağlık merkezinin bölgeye ciddi bir hizmet götüreceğini ve önemli katkılar sağlayacağını belirten Dinçyürek, Başbakan Ünal Üstel’in talimatları doğrultusunda gerçekleşen projenin finansmanın tamamen Türkiye Cumhuriyeti tarafından sağlananarak hayata geçeceğini kaydetti. Dinçyürek, “Toplam maliyeti 52,5 milyon TL’ye mal olacak proje şimdiden hem bölge insanımıza hem de ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Cumhurbaşkanlığı'nda istişare toplantısı yapıldı

Bir ay içerisinde altıncı büyük yatırım ihalesine çıkıldığını belirten Dinçyürek, sağlıkta yatırım ve atılımların devam ettiğini, haftaya yeni bir ihale dosyasının Merkezi İhale Komisyonu’na iletileceğini, böylece yedinci bina yatırımı için ihaleye çıkılacağını kaydetti.

Dinçyürek: “Gazimağusa Maraş bölgesine yeni sağlık merkezi geliyor” – Kıbrıs Genç TV


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi