enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Diyanet’e bağlı vakıflardan İngiltere’de dil kampı

Diyanet’e bağlı vakıflardan İngiltere’de dil kampı
REKLAM ALANI
05.08.2024
0
A+
A-

MÜSDAV ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı işbirliği ile Londra’da İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik İngilizce Dil Kampı düzenleniyor.

featured






Diyanet’e bağlı vakıflardan İngiltere’de dil kampı

İsmail Karakaş/Londra-BHA

Programa Ankara Tevfik İleri AİHL, Konya Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL ve Mustafa Büyük Kaplan AİHL öğrencileri katılıyor.Kamp boyunca, öğrenciler bir taraftan dil okullarına devam ederken diğer taraftan da British Museum, Imperial War Museum, National Maritime Museum ve Greenwich Kraliyet Rasathanesi gibi Londra’nın önde gelen müzelerini; Tower Bridge, Parlamento Binası, Big Ben, Covent Gardan, Trafalgar meydanı, Buckingham Sarayı ve London Eye gibi şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını  ziyaret etme imkanı bulacaklar. Program kapsamında kursiyeler Cambridge ve Oxford şehirlerini ve bu iki şehrin üniversite kampüslerini de ziyaret edecek.

 

 

Öğrencilerin halen Milli Eğitim bursuyla Londra’da yüksek lisans ve doktora çalışması yapan öğrencilerle buluşmaları planlandı. Bu vesilesiyle tecrübelerini paylaşacak öğrenciler, İngiltere’deki yüksek öğretim imkanlarını öğrenme  ve kariyer planlamalarında vizyoner bakış açısı geliştirme imkanı bulacaklar.

İngiliz halkını ve kültürünü yakından tanıma, iki ülke arasındaki tarihi ve güncel ilişkiler hakkında bilgi edinme imkanı bulacak öğrencilerin ilk grubu, program kapsamında Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ı Büyükelçilik binasında ziyaret etti. Büyükelçi görüşme esnasında gençlerle yakından ilgilenerek, onların ileriye dönük akademik ve çalışma hayatına dair önemli tavsiye ve telkinlerde bulundu.

İngiltere Türk Diyanet Vakfı müştemilatında konaklayan öğrenciler, imkanlar dahilinde Londra Diyanet Camii’nde imamet ve müezzinlik görevi de ifa ederek bir anlamda mesleki staj yapma fırsatı buluyor.

Dil kampı Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları içerisinde üç grup halinde planlandı.

Diyanet’e bağlı vakıflardan İngiltere’de dil kampı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi