enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1717
EURO
38,1962
ALTIN
2.937,36
BIST
9.829,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
33°C
Adıyaman
33°C
Açık
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Dokuma Park’ta, Uluslararası karma sergi ziyaretçilerini bekliyor

Dokuma Park’ta, Uluslararası karma sergi ziyaretçilerini bekliyor
REKLAM ALANI
27.09.2024
0
A+
A-

ANTALYA-BHA

Kepez Belediyesi’nin Modern Sanatlar Galerisi, çevreye duyarlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 20 sanatçının 195 eserle katıldığı Uluslararası Modern Karma Resim ve Heykel Sergisi, sanatseverlerle buluştu. Geri dönüşüm malzemelerinin yaratıcı sanat eserlerine dönüştüğü bu çevreci sergi, 25 Ekim’e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Bir 12 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Dokuma Modern Sanatlar Galerisi, Uluslararası Modern Karma Resim ve Heykel Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor. Uluslararası Modern Karma Resim ve Heykel Sergisi, 20 sanatçının imzasını taşıyan 195 farklı eserle kapılarını ziyaretçilere açtı. Serginin açılışına katılan Kepez Belediye Başkan Vekili Selçuk Koçnebioğulları, Kepez’in kültürün ve sanatın baş şehri olması hedefiyle yola çıkan Başkan Mesut Kocagöz’ün sevgi ve selamlarını iletti. Modern Sanatlar Galerisi’nin, Türkiye, Rusya, İngiltere, Kazakistan ve Sırbistan’dan katılan 20 sanatçının eserlerine ev sahipliği yaptığını dile getiren Koçnebioğulları, “Bugün burada sergilenen eserlerin tamamı geri dönüşüm eserlerinden oluşmaktadır. Sanatçılarımızın evlerinde kullandıkları ürünlerden arta kalan malzemeleri geri dönüştürerek birer sanat eseri haline getirmişlerdir. Evsel atıkların birer atıktan çok daha fazlası olduğunu, bu eserler sanatın üretmek olduğunu göstermektedir. Her geri dönüşüm bir ileri kazanımdır. Sergimize katkı koyan, tüm sanatçılarımıza ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyar, sanata katkılarından dolayı kendilerine Kepez Belediyesi adına tebrik ederim” dedi.

10 kişi sanatı olabilir

SANAT DÜNYA’YI GÜZELLEŞTİRİR

Kepez Belediyesi’ne sergiye katkılarından dolayı teşekkür eden Sanatçı ve Küratör Olga Beketova, “Sanatçıya ve kültüre destek veren insanların önderlik ettiği bir şehirde yaşamak büyük bir mutluluk. Konukseverlik ise ayrıca önemli bunlardan dolayı çok teşekkür ederim. Bu serginin güzel bir gelenek haline gelmesini umuyoruz. İlgi çekecek projeler üretip, Antalya’da kültür ve sanatın gelişmesine katkıda bulunmaktan mutluluk duyacağız. Sanat, dünya’yı daha güzel bir yer haline getiren bir meslektir” dedi.

Bir 3 kişi ve dans eden insanlar görseli olabilir

5 ÜLKENİN SANATÇILARI KATILDI

Sanatçı ve Küratör Irina Pashina ise, sergide Türkiye, Rusya, İngiltere, Kazakistan ve Sırbistan’dan, modern tekniklerle çalışan 20 sanatçının eserlerinin yer aldığını belirterek, sergiye emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından, Elizaveta Beketova şarkıları ve güzel sesiyle, Bravo Antalya Dance Stüdyo ekibi de dans gösterileriyle sergiye renk kattı.

Sergi de, 102 resim, 20 heykel ve 73 takı eseri yer alıyor. Geri dönüşüm malzemelerinin yaratıcı sanat eserlerine dönüştüğü bu çevreci sergi, 25 Ekim’e kadar ziyaretçilere açık olacak.

Fotoğraf açıklaması yok.

Sanat olabilir

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi