enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2445
EURO
37,2068
ALTIN
2.987,83
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

DP Ankara İl Başkanı İrem Taşpınar, İlçe başkanlığına ziyarette bulundu

DP Ankara İl Başkanı İrem Taşpınar, İlçe başkanlığına ziyarette bulundu
REKLAM ALANI
02.10.2024
0
A+
A-

Yaşar TONBAK/ ANKARA-BHA

DP Ankara İl Başkanı İrem Taşpınar, ilçe başkanlıkları ziyareti kapsamında Beypazarı İlçe başkanlına ziyarette bulundu.
İl BaşkanıTaşpınar, DP İlçe başkanlığı ziyaretinde İlçe Başkanı Enver Atak ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelirken, İlçe başkanlığının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
DP Beypazarı İlçe Başkanı Enver Atak, ilçe genelinde siyasi çalışmalara ağırlık verdiklerini, genç ve dinamik ilçe yönetimiyle mahalle ziyaretlerinde bulunduklarını aktardı.
İl başkanını bilgilendiren ve ilçe başkanlığı olarak düzenli bir şekilde toplantılarda bulunduklarına değinen DP İlçe başkanı Atak, şunları kaydetti:
“Geçtiğimiz aylarda yaptığımız kongrenin ardından çalışmalara ağırlık verdik. Ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. Mahalle ziyaretlerinde bulunuyoruz. Ziyarette bulunduğumuz mahalle muhtarından mahallesiyle ilgili bilgiler alıyoruz. İlçemizde tarım, Turizm oldukça iyi durumda, Tarım alanındaki çalışmaları daha da yakında takip ediyoruz. Bu anlamda, gerek Ziraat Odası başkanlığından gerek se Bostancılar odası başkanlığında sağlıklı bilgiler almaya çalışıyoruz. Yarın bir seçim yapılacakmış gibi, çalışma içindeyiz ve vatandaşın yanı başındayız.”
DP Ankara İl Başkanı İrem Taşpınar, yaptıkları çalışmalar dolayısıyla İlçe Başkanı Enver Atak’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini sunarken, tüm ilçe teşkilatlarına ziyaretlerinin süreceğini kaydetti:
DP İl Başkanı Taşpınar, İlçe başkanlığı binasında Beypazarı Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer’i de dinledi.
Gencer, burada Beypazarı çiftçisinin, bostancısının durumu hakkında, il başkanını bilgilendirmede bulundu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi