enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program

Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program
REKLAM ALANI
15.05.2024
0
A+
A-

Eğirdir’de engelliler haftası etkinliğine renkli program

ISPARTA-BHA

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması dolayısıyla eğlencenin, düşüncenin ve ara ara hüznün yer aldığı muhteşem bir etkinlik düzenlendi.

Bir 5 kişi görseli olabilir

“Biz de Varız” mottosu ile düzenlenen programa Uluborlu İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Sakinleri de katıldı ve etkinliğin yürütülmesinde başrol oynadılar.

Bir 6 kişi ve dans eden insanlar görseli olabilir

Biz de Varız etkinliğine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, Eğirdir Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. İlyas Devran Çelik, Okul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Faruk Yaşar Gürdal, Öğr. Gör. Zehra Küçükcoşkun, Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Esra Ertuğrul katıldı.

Bir 4 kişi görseli olabilir

Program öğrencilerin ve Uluborlu’dan gelen kurum sakinlerinin ortaklaşa düzenlemiş oldukları şiir, müzik ve dans etkinlikleri ile sona erdi.

Bir 8 kişi ve yazı görseli olabilir
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi