enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2474
EURO
37,2441
ALTIN
2.990,52
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Evinin önünde yaktığı ateş yangına neden oldu

Evinin önünde yaktığı ateş yangına neden oldu
REKLAM ALANI
09.10.2024
0
A+
A-

Antalya Akseki ilçesinde çıkan anız yangını, itfaiye ve orman yangın ekiplerinin hızlı müdahalesi ile evlere sıçramadan söndürüldü.

featured






ABDÜŞSAMED MEMİŞ/BURDUR-BHA

Olay, saat 11.45 sıralarında Akseki’nin Mahmutlu Mahallesi’nde meydana geldi. Mahmutlu Mahallesi’nde İbrahim E. (79) evinin hemen yanında biriktirdiği otları yaktığı sırada ateşi kaçırarak bahçeden ve oradan da makilik ormana sıçradı. Ateşi gören mahalle halkı 112 çağrı merkezinden yardım istendi. Olay yerine Jandarma, Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki İtfaiye birimi ve Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait orman yangın söndürme ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ve orman yangın ekiplerinin yangına hızlı müdahalesiyle yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürülürken, yaklaşık bir dönümlük makilik orman alanı zarar gördü. Yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye biriminden bir itfaiye, Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 arozöz ve 8 personel müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü.
Jandarma yangın ile ilgili soruşturma başlatarak yangına neden olan İbrahim E.’nin ise ifadesine başvurulduğu bildirildi.

Evinin önünde yaktığı ateş yangına neden oldu


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi