enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2076
EURO
37,1652
ALTIN
2.989,22
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
18°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında rahat kazandı

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında rahat kazandı
REKLAM ALANI
29.09.2024
0
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

featured






Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın başından sonuna kadar etkili bir performans sergileyen sarı-lacivertliler karşısında Antalyaspor ilk yarıda kalesini gole kapatmayı başarsa da Fenerbahçe ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdürdü. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri, 63. dakikada Tadic  ve 81. dakikada El- Nesyri’nin topuna dokunan ve kendi kalesine atan Antalyasporlu Thalisson kaydetti.

Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 16’ya çıkararak geçen hafta mağlup olduğu ezeli rakibi  lider Galatasaray ile arasındaki farkını 3’e indirdi.

Fenerbahçe, gelecek hafta ligde BAY geçecek bir sonraki maçta ise deplasmanda Samsunspor’la karşılaşacak.

Ligde zor günler geçiren Antalyaspor ise son 5 maçta 0 çeken Rizespor’a konuk olacak.

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında rahat kazandı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi