enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2901
EURO
37,2359
ALTIN
2.987,09
BIST
8.947,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Fenerbahçe Opet, EuroLeague’de Zaragoza’yı rahat geçti: 84-64

Fenerbahçe Opet, EuroLeague’de Zaragoza’yı rahat geçti: 84-64
REKLAM ALANI
16.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Fenerbahçe Opet, Kadınlar EuroLeague C Grubu ikinci hafta mücadelesinde İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza’yı 84-64’lük skorla mağlup etti. İstanbul’daki Metro Enerji Salonu’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek rahat bir galibiyet aldı.

İlk çeyrekte hızlı bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, 23-9’luk skorla farkı açtı. Devreye 48-32 önde giren Fenerbahçe, üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdürerek son periyoda 71-55’lik avantajla girdi. Maçın sonuna kadar kontrolü elden bırakmayan Fenerbahçe son çeyrekte savunma direncini yukarıya çekti ve parkeden 84-64 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Opet’te Emma Meesseman 22 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, Williams 14, Ariel Atkins 10 ve Allemand 9 sayı ile galibiyete katkı sundu. İspanyol ekibinde ise Pueyo’nun 16 ve Gatling’in 15 sayısı mağlubiyeti önleyemedi.

Bu sonuçla Fenerbahçe, EuroLeague’deki ikinci maçında da galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti. Fenerbahçe Opet, bir sonraki maçında Polonya temsilcisi Polkowice deplasmanında olacak.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi