enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2346
EURO
37,2208
ALTIN
2.983,36
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
17°C
Adıyaman
17°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Açık
20°C
Çarşamba Açık
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
21°C

Fenerbahçe, Samsunspor’a iki kez yakalandı: Gol düellosunda puanlar paylaşıldı

Fenerbahçe, Samsunspor’a iki kez yakalandı: Gol düellosunda puanlar paylaşıldı
REKLAM ALANI
20.10.2024
0
A+
A-

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaştı. Nefes kesen maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

featured






ANKARA-BHA

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Samsunspor ile Fenerbahçe, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaştı. Nefes kesen maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Milli araya Antalyaspor galibiyetiyle giren Fenerbahçe, ara dönüşünde Samsunspor karşısında 24. dakikada Dusan Tadic’le 1-0 öne geçti. İlk yarı bu golle sona erdi. İkinci yarıda iki takım da net pozisyonlar buldu ve Samsunspor 48. dakikada Holse ile eşitliği yakaladı. Fenerbahçe 62. dakikada oyuna sonradan giren Saint-Maximin ile bir kez daha öne geçti. Samsunspor ise 88. dakikada bir kez daha eşitliği yakaladı. Kırmızı beyazlılar Soner Aydoğdu ile durumu 2-2’ye getirdi ve maç bu skorla sona erdi. Fenerbahçe puanını 17 yaptı. İlk kez berabere kalan Samsunspor ise 19 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.

Fenerbahçe, Samsunspor’a iki kez yakalandı: Gol düellosunda puanlar paylaşıldı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi