enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Gençlerbirliği bu sezon adil bir lig istiyor

Gençlerbirliği bu sezon adil bir lig istiyor
REKLAM ALANI
10.08.2024
0
A+
A-

Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu yaptığı açıklamada yeni sezonda beklentilerinin hak edenin kazandığı ve adaletli bir yönetimle müsabakaların yönetilmesinin mutluluk verici olacağını belirtti.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Çolakoğlu, başkent ekibinin Kocaelispor’la oynayacağı maç öncesi adalet vurgulu açıklamada bulundu. Çolakoğlu’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Futbolseverler,

Öncelikle 2024-2025 futbol sezonunda mücadele edecek olan tüm kulüplerimize başarılar diliyorum.

Futbolun bir gösteri sanatı olduğu hatırlatarak, bu sanatı icra eden tüm teknik ekip, futbolcu, hakem ve taraftarlara keyifli bir sezon diliyoruz.

Tüm liglerde mücadele edecek olan kulüplerimizin ortak beklentileri olan hak edenin kazanacağı adil bir oyun için futbol ailemizin tüm fertlerini sorumlu ve hakkaniyetli davranmaya davet ediyorum.

Centilmence mücadelelerin olacağı iyi ve kaliteli; görsel zevki yüksek olan futbolun sunulacağı müsabakaların adaletli bir yönetimle yapılacağı karşılaşmaları izlemek herkesi mutlu edecektir. Teknolojinin imkanlarından faydalanarak doğru kararların verileceği bir müsabaka tüm taraflar için heyecan ve keyif verici olacaktır.

Futbolun sadece iyi oynayarak sahada kazanıldığı; hakem hatalarından dolayı bir tarafın sevindiği diğer tarafın üzüldüğü karşılaşma olmadığı hak edenin ipi göğüslediği bir yarışma olacağı bir sezon hepimizin en büyük arzusudur.

Dünyanın en sevilen ve en çok ilgi gören oyununun adil ve adaletli olmasını, renk ve forma ile şehir ayırt etmeksizin güven içerisinde oynanmasını talep etmekteyiz.

Çok uzun ve meşakkatli bir maratonun başlangıcında büyük Gençlerbirliği camiası olarak centilmen taraftarlarımız, etik değerlere sahip sporcularımız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz ile tüm kulüplerimizin eşit şartlarda mücadele edeceği keyifli bir sezon olmasını temenni ediyoruz.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi