enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Giovanni van Bronckhorst: Reaksiyon veremedik

Giovanni van Bronckhorst: Reaksiyon veremedik
REKLAM ALANI
16.09.2024
0
A+
A-

Beşiktaş’ın teknik direktörü van Bronckhorst, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

featured






ANKARA-BHA

Beşiktaş’ın teknik direktörü van Bronckhorst, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Bronckhorst, maçın bekledikleri gibi başladığını belirterek, “Kırmızı kart sonrası rakibin baskısından kurtulduk ama karttan sonra iyi bir reaksiyon gösteremedik. Rakibin gol bulduğu pozisyonu daha iyi savunmalıydık” dedi.

Sistem değişikliğine gittiklerini ve bu değişikliğin ardından gol ve fırsatlar yakaladıklarını ifade eden Bronckhorst, “İkinci yarıdaki oyunumuzdan dolayı hayal kırıklığı yaşadım. Daha fazla fırsat yakalamalıydık. On kişi kalan rakibe karşı daha hızlı oynamalıydık” şeklinde konuştu. Uçar, maçtan iki puan kaybettiklerini ve bu karşılaşmadan dersler çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Giovanni van Bronckhorst: Reaksiyon veremedik


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi