enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Göle’de sağanak yağış sele dönüştü: Su hattı hasar gördü

Göle’de sağanak yağış sele dönüştü: Su hattı hasar gördü
REKLAM ALANI
10.09.2024
0
A+
A-

Göle’de dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak sebebiyle yaşanan sel sonucu; içme suyu hattı ve altyapı da büyük zarar gördü.

featured






ARDAHAN-BHA

Dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, Göle’de sel felaketine yol açarak içme suyu hattı ve altyapıya büyük zarar verdi. Özellikle Göle Gedik köyü arasındaki içme suyu hattında ciddi hasar meydana geldi. Sağanak yağışların sele dönüşmesi sonucu su hattında büyük bir tahribat oluştu.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, hasarın boyutunu yerinde incelemek ve durumu değerlendirmek amacıyla olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Başkan Budak, yaptığı açıklamada, “Dün gece yaşanan yoğun sağanak yağışlar sonucunda Lavustan – Gedik köyü içme suyu hattında meydana gelen sel nedeniyle hatlarımızda hasar oluşmuştur. Göle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz, sorunun çözümü için hemen çalışmalara başlamıştır. En kısa sürede arıza giderilecek ve su hattımız tekrar hizmete sunulacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür eder, gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

 

Göle’de sağanak yağış sele dönüştü: Su hattı hasar gördü


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi