enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Göle’de şebeke suyu için tespit

Göle’de şebeke suyu için tespit
REKLAM ALANI
17.08.2024
0
A+
A-

Göle Belediyesi “şebeke suyu” için sağlık ekipleriyle yer tespiti yaptı

ARDAHAN-BHA

Göle Belediyesi şehrin şebeke suyu hattı için Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yer tespiti çalışması yaptı.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, ilçenin en önemli sorunlarının başında gelen şebeke suyu projesi kapsamında sahaya indi. Göle Halk Sağlığı ekipleriyle birlikte ilçeye getirilecek su kaynaklarının bulunduğu alanda inceleme yapan ekipler,  bölgedeki su kaynaklarından örnekler aldı.

Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, su projesinde desteklerini esirgemeyen Halk Sağlığı çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Budak, “Göle Halk Sağlık Ekipleri ile birlikte ilçemizde başlatacağımız su projesinin yerini inceledik ve sağlıklı su değerlendirmesi için olay yerinde detaylı incelemelerde bulunduk. Bu önemli süreçte bizlerle birlikte olan hekimlerimiz Dr. Berfin Altürk ve Merve Nur Özkan’a katkıları ve destekleri için içten teşekkürlerimizi iletiyorum. Temiz içme suyu sağlama hedefimiz doğrultusunda, bu projenin en kısa sürede tamamlanması için gerekli tüm adımları atıyoruz” dedi.

Göle içme suyu projesinin tamamlamasıyla ilçedeki su kalitesininim artacağını da sözlerine ekleyen Başkan Budak, “Bu projemiz tamamlandığında vatandaşlarımız artık şebeke suyunu gönül rahatlığıyla içebilecek. Bu projenin halkımızın sağlığını koruyacak önemli bir adım olduğuna inanıyoruz. Çalışmalarımızın başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Destek veren tüm ekiplerimize tekrar teşekkür eder, projenin sonuçlarını heyecanla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi