enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Hayvan kulak küpesinden sonra Ayvetsan elektronik kimliklendirmeyi de üretti

Hayvan kulak küpesinden sonra Ayvetsan elektronik kimliklendirmeyi de üretti
REKLAM ALANI
22.08.2024
0
A+
A-

Türkiye’nin hayvan kulak küpesinde ilk yerli markası Ayvetsan, elektronik kimliklendirme sistemlerini hayata geçirdi

Türkiye’nin hayvan kulak küpesi üretimindeki ilk yerli markası olmayı başaran ve bu alandaki liderliğini, yenilikçi yaklaşımlar ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile sürdüren Ayvetsan Hayvancılık şirketi gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, RFID LF ve yine RFID UHF tabanlı elektronik kimliklendirme sistemleri gibi ileri teknolojileri hayata geçirdi. Şirketin bu çalışmaları sonucu hayvanların izlenebilirliğini ve kimliklendirilmesini sağlanmış oldu.

YERLİ ÜRETİME DAYALI, YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

Türkiye hayvancılık sektöründe öncü bir rol üstlenme vizyonuyla 1996 yılında yola çıkan ve meslekleri Ziraat Yüksek Mühendisliği olan kurucular Sadık Ekinci ve Halil Bilici ile ülkenin hayvancılık sektöründeki ihtiyaçlarını karşılamak için yerli üretime dayalı, yenilikçi çözümler geliştirildi.

ÜLKEMİZİN İLK YERLİ MARKASI OLDU

Bu misyon doğrultusunda, ilk olarak Ankara Lalahan’da 2500m2 kapalı alanda hayvan kulak küpesi üretimine başlayan şirket, Türkiye’nin ilk yerli markası olmayı başardı. Bu alandaki liderliğini, sürekli yenilikçi yaklaşımlarla ve kalite odaklı hizmet anlayışıyla sürdüren Ayvetsan Hayvancılık şirketi, kuruluşundan bu yana, yalnızca kulak küpesi üretimiyle sınırlı kalmadı.

SÜREKLİ KENDİNİ GELİŞTİRDİ

Veterinerlik malzemeleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvan ithalatı, damızlık gebe düve yetiştiriciliği ve hayvan besiciliği, konforlu canlı hayvan nakliyesi, çeşitli plastik malzemelerin üretimi, PET ve sokak hayvanları için mikroçip üretimi gibi alanlarda faaliyetlerinizi genişleterek, sektördeki ihtiyaçlara en iyi şekilde yanıt vermek için sürekli olarak kendimizi geliştirdi.

ELEKTRONİK KİMLİKLENDİRME SİSTEMLERİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Ankara Kahramankazan’da 40000m2 alanda büyükbaş hayvan besiciliğine başlayan şirket, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, RFID LF ve yine RFID UHF tabanlı elektronik kimliklendirme sistemleri gibi ileri teknolojileri hayata geçirdi. Bu sayede, hayvanların izlenebilirliğini ve kimliklendirilmesini sağlayarak sektörde fark yaratmayı başardı.

GÜVENİLİR İŞ ORTAĞI OLDU

Yıllar içerisinde, müşteri memnuniyetini ve kaliteden ödün vermeyen anlayışını merkeze alarak, hem kamu hem de özel sektörde güvenilir bir iş ortağı haline gelen Ayvetsan Hayvancılık şirketi, 2019 yılında, şirketi ikinci nesle devrederek, aile yapısını korumanın yanı sıra uzun vadeli vizyonumuzu da güçlendirdi. Bu geçişle birlikte, sektördeki lider konumunu daha da pekiştirerek, yerel ve uluslararası pazarlarda faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA

Firma bünyesinde iki Ziraat Yüksek Mühendisi, iki Elektrik Elektronik Mühendisi, iki Ziraat Mühendisi, bir Makine Mühendisi ve bir Veteriner Hekimle çalışan şirket, bugün, geniş pazarlama ve dağıtım ağı ile Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmanın gururunu yaşıyor.

HAYVANCILIK SEKTÖRÜNDE GÜVENİN VE KALİTENİN SİMGESİ OLMANIN GURURUNU TAŞIYORUZ

Ayvetsan Hayvancılıktan şirketinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Ayvetsan, çevreye duyarlı ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ediyoruz. Sürdürülebilir tarım ve hayvancılık uygulamalarını desteklemek, çevreye olan etkilerimizi minimize etmek ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Ar-Ge yatırımlarımızla sektördeki yenilikçi çözümleri geliştiriyor, Türkiye’nin tarım ve hayvancılık alanındaki bağımsızlığını artırmak için projeler hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede, hem sektörümüzün hem de ülkemizin geleceğine katkıda bulunmayı sürdürüyoruz.

Bugün, Ayvetsan olarak, sektördeki liderliğimizi yalnızca geçmiş başarılarımızla değil, aynı zamanda sürekli yenilikçi yaklaşımımızla da koruyoruz.

Müşterilerimize sunduğumuz güvenilir ve yenilikçi çözümlerle, Türk hayvancılık sektöründe güvenin ve kalitenin simgesi olmanın gururunu taşıyoruz. Gelecekte de bu misyonla ilerleyerek, hem yerel hem de uluslararası pazarlarda büyümemizi sürdürmeyi, müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamayı hedefliyoruz”

AYVETSAN HAYVANCILIK GIDA NAKLİYE SAN. VE TİC. A.Ş Kurucuları Sadık Ekinci ve Halil Bilici.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi