enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2334
EURO
37,2022
ALTIN
2.992,32
BIST
8.805,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

İBB’den deprem şehitliğine büyük destek!

İBB’den deprem şehitliğine büyük destek!
REKLAM ALANI
18.10.2024
0
A+
A-

ADIYAMAN – BHA

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İsmail Küçükkaya’nın “Yeni Bir Sabah” programında yaptığı açıklamada, şehitlik projesinin yanı sıra şehre önemli yatırımların geleceğini duyurdu. İstanbul Bulvarı ve 4. Çevre Yolu projelerinin de İBB tarafından gerçekleştirileceğini belirten Tutdere, bu adımların şehrin çehresini değiştireceğini ifade etti. “Bu projelerle şehrimize yakışan büyük bir adım atıyoruz,” diyen Başkan Tutdere, İmamoğlu’nun desteğiyle Adıyaman’ın modernleşme yolunda önemli bir aşama kaydedeceğini vurguladı.

Ankara’dan da destek: Atatürk Parkı geliyor

Tutdere, ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da Adıyaman’a destek verdiğini açıkladı. Yavaş, Aşağı Karapınar Mahallesi’nde 30 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek Atatürk Parkı projesine destek sağlayacak. Başkan Tutdere, “Adıyaman’ın yeniden ayağa kalkması için zamana ve birliğe ihtiyacımız var,” diyerek şehrin geleceği için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti.

Deprem şehitlerine ziyaret

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, beraberindeki heyetle geçtiğimiz aylarda Adıyaman’a gelmişti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların kabirlerini ziyaret eden İmamoğlu, deprem şehitleri için dua etmişti.

Adıyaman, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin destekleriyle hem tarihine sahip çıkacak hem de modernleşme yolunda önemli projelerle gelişim gösterecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi