enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Instagram için son durum açıklandı!

Instagram için son durum açıklandı!
REKLAM ALANI
10.08.2024
0
A+
A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’a getirilen erişim yasağıyla ilgili güncel durum hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, anlaşmanın yakın zamanda sağlanmasını umut ettiklerini belirtti.

Erişim Yasağı İçin Görüşmeler Devam Ediyor

Bakan Uraloğlu, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarıyla sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayarak, “Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor, çok ciddi aşama katettik. Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı. Uraloğlu, Instagram ve Roblox gibi platformlara yönelik erişim yasağının kaldırılması için yürütülen görüşmelerin sürdüğünü ve sosyal medya platformlarının faaliyetlerini sürdürmesinden yana olduklarını belirtti.

Sosyal Medya ve Çocuk Güvenliği Üzerine Açıklamalar

Uraloğlu, sosyal medya platformlarının kurallarına uyulması gerektiğini, ancak bazı durumlarda bu kuralların ülke yasalarıyla çelişebileceğini belirtti. Çocukların güvenliğine ilişkin hassasiyetler konusunda yapılan çalışmalara değinen Uraloğlu, Adana’daki bir mahkemenin kararına dayanarak çocuk oyun portallarına yönelik engellemeleri de uyguladıklarını ifade etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi