enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

İş dünyasına ışık tutacak yeni kitap rehber olacak

İş dünyasına ışık tutacak yeni kitap rehber olacak
REKLAM ALANI
05.08.2024
0
A+
A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) eski Başmüfettişleri Faruk Çınkı, İsmail Otlubel ve Ahmet Özel, iş dünyasında önemli bir boşluğu dolduracak bir esere imza attı. “4857 Sayılı İş Kanunu Kapsamında İdari Para Cezası Uygulamaları” adlı kitap, Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası yayını olarak çalışma ve sosyal güvenlik dünyasına kazandırıldı.

İşverenler ve çalışanlar için önemli bir eser

Bu kitap, çalışma yaşamında karşılaşılabilecek idari yaptırımlar konusunda kapsamlı bir rehber sunuyor. İşverenler ve çalışanlar için kritik öneme sahip olan bu kitap, iş hayatında idari para cezalarına yol açabilecek durumlar hakkında detaylı bilgi veriyor.

Uzmanların kaleminden

Faruk Çınkı, İsmail Otlubel ve Ahmet Özel’in kaleme aldığı bu eser, sadece mevzuatın teorik yönlerini değil, uygulamada karşılaşılan sorunları ve çözümlerini de ele alıyor. Kitap, işverenler için bir yol haritası niteliğinde olup, idari yaptırımların önlenmesi ve doğru yönetilmesi adına önemli bir kaynak oluşturuyor.

Bu değerli eserin, iş dünyasında düzen ve disiplinin sağlanmasına katkı sağlaması bekleniyor. İşverenler ve insan kaynakları profesyonelleri için vazgeçilmez bir başvuru kaynağı olacak bu kitap, aynı zamanda çalışma hukukuna ilgi duyan herkes için de önemli bilgiler sunuyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi