enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0748
EURO
38,1225
ALTIN
2.871,49
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
32°C

Kars Şehir Stadı 5 Ekim’deki BAL sezonunun ilk maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Kars Şehir Stadı 5 Ekim’deki BAL sezonunun ilk maçına yetiştirilmeye çalışılıyor
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

Hazırlıkları devam eden Kars Şehir Stadı 5 Ekim’deki ilk BAL maçına yetiştirilmeye çalışılıyor. İlk maçını Bulancakspor ile evinde oynayacak olan Kars36 Spor heyecanla bu tarihi anı bekliyor.

Kars36 Spor başkanı Ali Uçum’un stadı gezerek yetkililerden bilgi aldığını, buna göre eksiklerin 5 Ekim’e kadar yetiştirileceğine çok sevindiğini söyleyen Başkan Uçum, 11 yıl aradan sonra hasret bitiyor, Kars, şehir stadına yeniden kavuşacakbu yıla ve Şehir stadına özel olarak çok özel ve yüksek kariyerli bir hoca ile anlaştıklarını söyledi. Buna göre de önemli transferlerin yapılacağını söyleyen Başkan Uçum, kendilerine verilecek desteğin bugün herzamankinden daha önemli olduğunu belirterek, Hocamızla 3 yıllık bir protokol ile şampiyonluklar yaşayarak profesyonel lige çıkmak istediklerini söyledi. Futbol akademi ve altyapı da kurarak özkaynak oluşturmakta hedefleri arasın da olduğunu belirtti.

Kars36Spor Başkanı Ali Uçum, “Şehir tamamıyla buna hazır olsun, Kulübüne takımına sahip çıksın yeter, güzel günlerin yakın olduğunu söyleyerek bu önemli transferleri en kısa zaman da basın huzurun da imza töreniyle açıklayacaklarını belirterek, Stadın yeniden açılmasın da başrolü olan Vali Ziya Polat’a, Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Bizde,Kars için Kars36 spor için hayırlı olmasını temenni ediyor, şehirimizin güzide kulübüne başarılar diliyoruz.

Bir futbol, futbol ve çim görseli olabilir

Bir futbol ve çim görseli olabilir

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi