enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Katil İsrail’in eli kanlı bakanından haddini aşan sözlere sert tepki

Katil İsrail’in eli kanlı bakanından haddini aşan sözlere sert tepki
REKLAM ALANI
03.08.2024
0
A+
A-

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli haddini aşan açıklamaya tepki gösterdi ve “Israel Katz’ın, Dışişleri Bakanlığı yapmak yerine, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesi tam bir hastalık halidir. Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs soykırımcı Netanyahu Hükümeti’nin hadsizlik ve arsızlık abidesidir.” ifadelerini kullandı.

 

Soykırımcı hükümetin Dışişleri Bakanı olan Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan bir paylaşım daha yaptı. Bunun üzerine Türkiye’den de tepkiler ardı ardına geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Masum çocukları ve sivil halkı katledenlerin ne Türkiye’yi ne Cumhurbaşkanımızın adını ne de özgürlük ve demokrasi kavramını ağızlarına almak hadlerine değildir” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrailli Bakanın açıklamalarına sert tepki gösterdi, sosyal medya mesajına “Buraya bak, katil ruh hastası” sözleriyle başladı.

İletişim Başkanı Altun’dan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’a sert tepki

“Sen,, Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini, masumların kanını emdiğin o kirli ağzına aldıkça biz kendisini daha fazla desteklemeye, daha kararlı bir şekilde arkasında durmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

“Soykırımcı Netanyahu hükümetinin hadsizlik ve arsızlık abidesidir”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrailli Bakanın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kendi hezeyanlarına sürekli konu etmesini “hastalık hali” olarak niteledi.

“Kabinedeki varlığı, iftira ve yalan kusma saplantısından ibaret olan bu şahıs, soykırımcı Netanyahu hükümetinin hadsizlik ve arsızlık abidesidir” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi