enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Keçiörengücü, Mame Diouf’u kadrosuna kattı

Keçiörengücü, Mame Diouf’u kadrosuna kattı
REKLAM ALANI
10.09.2024
0
A+
A-

SPOR SERVİSİ-BHA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü, deneyimli Senegalli forvet Mame Diouf ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, 37 yaşındaki Diouf, son olarak Göztepe forması giydiği sezonun ardından bir yıllığına Ankara Keçiörengücü’ne transfer oldu.

Ankara Keçiörengücü’nden yapılan açıklamada, “Ankara Keçiörengücümüz, Mame Diouf ile anlaşmaya varmıştır. Diouf’a kulübümüze hoş geldin diyor, mor-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz,” denildi.

Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla 13 maçta 2 gol atan Mame Diouf, kariyerinde daha önce Konyaspor, Hatayspor, Stoke City, Hannover 96, Blackburn, Manchester United ve Molde gibi önemli kulüplerin formalarını giymişti. Süper Lig’de Konyaspor ve Hatayspor formalarıyla toplamda 101 maça çıkan Diouf bu maçlarda 40 gol atıp 10 da asist yapmayı başardı.

Keçiörengücü, ligde şu ana kadar oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 5 puan topladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi