enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor

Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor
REKLAM ALANI
17.09.2024
0
A+
A-

Antalya Kemer Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen “Kemerli Akrepler Antalyaspor Sevdalısı” projesi kapsamında çocukların maç heyecanı yaşadığını belirten Kaymakam Ahmet Solmaz, “Bu projemizi, tribünlerde dev bir sosyal projeye dönüştürmek istiyoruz” dedi.

featured






ANTALYA-BHA

 

Kemer Kaymakamlığı öncülüğünde, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün koordinesinde ve Antalyaspor’un destekleriyle başlatılan “Kemerli Akrepler Antalyaspor Sevdalısı” projesi kapsamında bu hafta da çocuklar, süper lig maç heyecanını yaşayacak.

“Kulübe de katkı sağlıyor.”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Ahmet Solmaz, “Çocuklarımızın taraftarlık kültürünü kazanmaları, şehre aidiyetlerinin şehrin takımını destekleyerek artırılması, öğrencilerimizin eğitim motivasyonunu artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz projemizi, tribünlerde dev bir sosyal projeye dönüştürmek istiyoruz. İç saha maçlarına gönderdiğimiz öğrencilerimize Antalyaspor’a destek olmak adına lisanslı ürünlerinden alarak hediye ediyoruz. Bu sayede hem kulübe bir ekonomik katkı hem de öğrenci kardeşlerimize günün anısına bir hediye vermiş oluyoruz. Bizlere geri dönüşler harika, öğrenci kardeşlerimizin mutluluğu bizi de ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu sevda bitmez” ifadelerini kullandı.

Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi