enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Kendisini düğününe davet eden damadı kırmadı

Kendisini düğününe davet eden damadı kırmadı
REKLAM ALANI
29.08.2024
0
A+
A-

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine sosyal medyadan davetiye gönderen çiftin düğününe sürpriz bir şekilde katıldı….

featured






 

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, sosyal medyadan kendisini düğünlerine davet eden Yaren ve İlhan çiftine sürpriz yaparak düğün törenlerine katıldı. Bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmayan Vali Tekbıyıkoğlu, genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

“ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çok şaşırdığını belirten İlhan Boy, “Valimizi sosyal medyada takip ediyordum, yaptığı işleri hep izliyordum. Eşim Mersin’den geldi, o nedenle Valimizi de düğüne davet etmek istedim. Vali Bey de sağ olsun bizi kırmadı, düğünümüze geldi. Aslında geleceğim veya gelmeyeceğim şeklinde bir cevabı olmadı. Bizlere sürpriz yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisini düğününe davet eden damadı kırmadı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi