enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Kent Konseyi deyince Ankara Kent Konseyi öncüdür

Kent Konseyi deyince Ankara Kent Konseyi öncüdür
REKLAM ALANI
29.07.2024
0
A+
A-

Enginyurt: Kent Konseyi deyince Ankara Kent Konseyi öncüdür

Ankara Kent Konseyi’nin, Kent Konseyi anlayışında bir farklılık yarattığına vurgu yapan Enginyurt:

“Ankara Kent Konseyi Türkiye’de Kent Konseyinin gücünü, önemini, kent konseyi anlayışını bir farklılık yaratarak bütün belediyeler nezdinde Ankara’da başarıya ulaştıran bir kent konseyidir. Kent Konseyi deyince Ankara Kent Konseyi öncüdür, ilericidir ve hakikaten bir değişimle Türkiye’nin Kent Konseyi bakış açısını değiştirmiştir.” dedi.

Ankara Kent Konseyini ve Halil İbrahim Yılmaz’ı kutluyorum

Cemal Enginyurt, “Kent Konseyi Türkiye’nin birçok belediyesinde sanki sıradan bir konseymiş gibi, sanki işeri sadece orada bir sivil platform gibi görünürken, sivil toplum örgütü gibi görünürken Ankara Kent Konseyi, Halil İbrahim Yılmaz’ın başkanlığında en yüksek katılımla oylamaya katılan adeta seçimleri bir siyasi partinin büyük kongresinden daha heyecanlı, daha coşkulu geçen ve bu da Kent Konseyi ile ilgili bizim bir söz söylememize gerek kalmaksızın müthiş bir organizasyon olduğunu ortaya koyuyor bu anlamda Ankara Kent Konseyini ve Halil İbrahim Yılmaz’ı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ‘Beyin Merkezi’

Cemal Enginyurt Ankara Kent Konseyinin çalışmalarının Türkiye’deki bütün Kent Konseylerine örnek olduğunu belirterek:

“Ankara Kent Konseyi gençler için umut oluyor, gençlerle ilgili projelerini destekliyorum. Engelli bireylerle ilgili Engelli Meclisi ile bir farklılık yaratıyor. Halil İbrahim Yılmaz Başkanımızın belirttiği gibi inşallah burayı adeta Türkiye’nin ‘Beyin Merkezi’ haline getirmeyi planlıyor. Türkiye Meclisini  oluşturmayı planlıyor ve biz de destekliyoruz. Ankara Kent Konseyi bu çalışmalarıyla Türkiye’deki bütün Kent Konseylerine örnek oluyor. Halil İbrahim Yılmaz’ın Kent Konseyi anlayışını çıkardığı zirve artık bütün belediyelerin Türkiye’de örnek aldığı bir Kent Konseyi mantığına dönüştü.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi