enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Kış saati uygulaması hayata geçmeyecek

Kış saati uygulaması hayata geçmeyecek
REKLAM ALANI
10.10.2024
0
A+
A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, kış saati uygulamasıyla ilgili olarak, “Bir değişiklik düşünmüyoruz ama iller mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler” şeklinde açıklama yaptı.

featured






ANKARA-BHA

Kış saati uygulamasına dönülüp dönülmeyeceği konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklama yaptı.

Bakan Bayraktar, 2016’dan beri uygulanmayan kış saati tartışmalarına son vererek herhangi bir değişiklik planlamadıklarını belirtti. Bayraktar, “Herhangi bir değişiklik düşünmüyoruz, ancak iller kendi mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler” ifadelerini kullandı. Bu durumda, 2024 yılında kış saati uygulaması olmayacak ve saatler geri alınmayacak.

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasındaki saat farkı kaç?

Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, İtalya, İsveç, İsviçre ve Danimarka ile Türkiye arasında saat farkı 1 ila 2 saat, İngiltere ile ise 3 saattir.

Kış saati uygulaması hayata geçmeyecek


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi