enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Kızılay Gönüllülerinden yangınla mücadeleye destek

Kızılay Gönüllülerinden yangınla mücadeleye destek
REKLAM ALANI
18.08.2024
0
A+
A-

Muğla’da yaşanan orman yangınları sırasında, Türk Kızılay’ı gönüllüleri ve afet ekipleri, yangınla mücadele eden ekiplerin yanında olmaya devam ediyor.

featured






Yangın söndürme çalışmalarına katılan ormanın kahramanlarına, Kızılay gönüllüleri 7 gün 24 saat boyunca içecek ve beslenme desteği sağlıyor.
Kızılay ekipleri, yangın bölgelerinde büyük bir özveriyle çalışan orman işçileri, itfaiye personeli ve diğer destek ekiplerine su, meyve suyu, sandviç gibi temel gıda maddeleri ulaştırarak onların moral ve motivasyonunu artırıyor. Aynı zamanda, yangın alanında yaşanan gergin ve stresli ortamda, gönüllüler tarafından verilen psikososyal destek hizmetleri de büyük önem taşıyor.
Bu zorlu süreçte, Kızılay’ın yaptığı bu destek çalışmaları, yangınla mücadelede görev alan ekiplere hem fiziksel hem de moral anlamında büyük katkı sağlıyor. Kızılay, Türkiye genelinde afetlere karşı hazırlıklı olma misyonunu sürdürüyor ve her durumda yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların yanında yer alarak onların güvenliğini ve sağlığını koruma çabalarını sürdürüyor.
Kızılay’ın bu etkin çalışmaları, yangınla mücadelede yer alan tüm ekipler tarafından takdirle karşılanıyor ve Kızılay’ın toplumsal dayanışmanın güçlenmesinde ne denli önemli bir rol oynadığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

S Cemal SÜZEROĞLU

Kızılay Gönüllülerinden yangınla mücadeleye destek


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi