enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1527
EURO
38,0117
ALTIN
2.879,45
BIST
9.898,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C

Kore Gazisi Mehmet Sanlı son yolculuğuna uğurlandı

Kore Gazisi Mehmet Sanlı son yolculuğuna uğurlandı
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

S. Cemal SÜZEROĞLU / MUĞLA-BHA

Milas ilçesinde 1930 doğumlu olan Kore Gazisi Mehmet Sanlı, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle 21 Eylül 2024 Cumartesi günü hayatını kaybetti. Vefatı, Milas ve çevresindeki vatandaşlar tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Gazimiz Mehmet Sanlı için düzenlenen cenaze töreni, Bozalan Mahallesinde yoğun katılımla gerçekleşti. Törene, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Garnizon Komutanı Albay Osman Macar, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 13:30’da Bozalan Camiinde kılındı. Ardından, askeri tören eşliğinde gazimizin naaşı Bozalan Mahalle Mezarlığına defnedildi. Mehmet Sanlı’ya son görevini yapmak için bir araya gelen yakınları, sevenleri ve halk, dualarla gaziyi ebedi istirahatine uğurladı.

Kore Gazisi Mehmet Sanlı, Kore Savaşı’nda gösterdiği kahramanlıklarla anılan ve hayatı boyunca vatanına olan hizmetiyle saygı duyulan bir isimdi. Cenazede yapılan konuşmalarda, gazimizin fedakarlıkları ve kahramanlığı bir kez daha vurgulandı. Törene katılan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Kore Gazisi Mehmet Sanlı’ya Allah’tan rahmet dileyerek, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Cenaze törenine katılan gaziler, Mehmet Sanlı’nın vatanseverliğini ve Kore Savaşı’ndaki hizmetlerini onurla andı. Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban, gazilerin vatan için verdikleri mücadelenin unutulmayacağını belirtti ve gazimiz Mehmet Sanlı’nın daima hatırlanacağını söyledi.

Gazimiz Mehmet Sanlı’nın vefatı üzerine, Milas Kaymakamlığı ve Milas Belediyesi de başsağlığı mesajları yayınladı. Gazinin vatan hizmetine olan sadakati ve fedakarlıkları anılarak, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dilendi.

Gazimiz Mehmet Sanlı’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi