enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Korkuteli Belediyesi işveren ile iş arayan arasında köprü olacak

Korkuteli Belediyesi işveren ile iş arayan arasında köprü olacak
REKLAM ALANI
18.09.2024
0
A+
A-

Antalya’nın Korkuteli Belediyesi, işgücü piyasasında önemli bir adım atarak işçi ve işverenler arasında köprü kuracak yeni bir sosyal medya platformu kurduğunu açıkladı.

featured






ANTALYA-BHA

Belediyeden yapılan açıklamada, “Korkuteli Ajans” adı verilen bu platformla, bölgedeki istihdam sorunlarına çözüm bulma hedefleniyor denildi. Korkuteli’ndeki istihdam sorunlarına çözüm bulma amacıyla kurulan platformla ilgili açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, “ Korkuteli Ajans ile iş arayan vatandaşlarla iş gücüne ihtiyaç duyan işletmeleri bir araya getirerek, işsizlik oranlarını azaltmayı ve bölgesel ekonomik kalkınmayı desteklemeyi hedefliyoruz. Özellikle genç iş arayanlar ve küçük ölçekli işletmeler için büyük fırsatlar yaratacağını düşünüyoruz. Korkuteli Ajans, iş gücü piyasasında adil bir düzenin sağlanmasına ve yerel ekonomimizin güçlenmesine katkıda bulunacak. Bu platform sayesinde hem iş arayanlar hem de işverenler ihtiyaçlarına uygun çözümler bulabilecekler” dedi.

Korkuteli Belediyesi işveren ile iş arayan arasında köprü olacak


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi