enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1177
EURO
37,8913
ALTIN
2.800,83
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

Kuaför ve güzellik merkezlerinden zorunlu kapanma tepkisi; meydanlara iniyorlar

Kuaför ve güzellik merkezlerinden zorunlu kapanma tepkisi; meydanlara iniyorlar
REKLAM ALANI
05.08.2024
0
A+
A-

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdi. Bu işletmelerin Valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Ticaret Bakanlığınca idari yaptırım uygulanacağı açıklandı.

Karara yönelik tepkiler sürerken berber, kuaför ve güzellik salonları temsilcileri meydanlara iniyor. Başkent Ankara’da 6 Ağustos tarihinde saat 12.00’de Ulus meydanında toplanacak sektör temsilcileri alınan karar tepkilerini bir kez daha dile getirecek.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarından konuyla ilişkin yapılan açıklama şöyle:

“Sevgili Meslektaşlarımız ve Değerli misafirlerimiz;

Kuaför ve Güzellik Salonlarımızın zorunlu kapanmasıyla ilgili olarak 6 Ağustos Salı günü saat 12.00’da Ulus Heykel Meydanında tüm meslektaşlarımızı ve misafirlerimizi bekliyoruz.

Zorunlu kapanmak istemiyoruz.

Kuaför ve Güzellik Uzmanları ve siz değerli müşterilerimiz tek yürek olmak sesimizi duyurmak için saat 12.00’de hep beraber ordayız.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi