enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C

Mansur Yavaş’tan Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Arslan’a tepki:” Tavsiyem bu twiti silmesidir”

Mansur Yavaş’tan Ekrem İmamoğlu’nu eleştiren Arslan’a tepki:” Tavsiyem bu twiti silmesidir”
REKLAM ALANI
22.09.2024
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan’ın sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. Arslan, yaptığı paylaşımda İmamoğlu’nu “Mustafa Kemal’in askeri” söylemi üzerinden eleştirerek, Atatürk’ün kurucu ilkelerine ihanet edenlerin bu unvanı kullanamayacağını ileri sürmüş ve İmamoğlu’nu “Proje Çocuk” olarak nitelendirmişti.

YAVAŞ, TWİTİ SİLMEYE ÇAĞIRDI

Mansur Yavaş, Arslan’ın bu paylaşımını alıntılayarak yaptığı açıklamada, bu tür ifadelerin kendi siyaset tarzına uymadığını ve onaylamadığını vurguladı. Yavaş, “Kamuoyunun dikkatine: Bağımsız milletvekili Sayın Arslan’ın bu açıklamalarını ve yayınladığı metni onaylamadığımın bilinmesini isterim. Ayrıca iyi bilinmelidir ki bu tür açıklamalar benim siyaset tarzıma uymamaktadır. Kendisine tavsiyem bu twiti silmesidir.” ifadelerini kullanarak Arslan’a geri adım atması çağrısında bulundu.

ARSLAN’DAN İSTİFA ÇIKIŞI

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kamuoyunda en güçlü adaylar arasında yer alırken, Mansur Yavaş’a yakınlığıyla dikkat çeken ve ABB ASKİ Spor Başkanı da olan Yüksel Arslan’ın paylaşımına Yavaş’tan gelen cevap sonrası Gazeteci Gürkan Hacır, Yüksel Arslan’la görüştüğünü ve kendisinin Mansur Yavaş’a zarar vermemek için ABB ASKİ Spor Başkanlığından istifa edeceğini belirttiğini söyledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi