enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Mardinli  gazeteci gümüş madalya aldı

Mardinli  gazeteci gümüş madalya aldı
REKLAM ALANI
15.09.2024
0
A+
A-

Mardinli  gazeteci gümüş madalya aldı

Mardin-BHA

Mar­din’in Kı­zıl­te­pe il­çe­sin­de ya­şa­yan ga­ze­te­ci Ata­ul­lah Öncü, 20 yıl­dan be­ri­dir kan ba­ğı­şı ya­pı­yor. öncü Kı­zı­lay ta­ra­fın­dan gümüş ma­dal­ya ile ödül­len­di­ril­di.

Kızıltepe Ye­ni­kent Ma­hal­le­sin­de ya­şa­yan ga­ze­te­ci Ata­ul­lah Öncü yak­la­şık 20 yıl­dır Türk Kı­zı­lay’a dü­zen­li bir şe­kil­de kan ba­ğı­şın­da bu­lu­nu­yor.

Türk Kı­zı­lay’ı ta­ra­fın­dan sü­rek­li kan ba­ğış­çı­sı ol­du­ğu için Öncü, gümüş ma­dal­ya ile ödül­len­di­ril­di.

Ma­dal­ya­yı al­dı­ğı için mutlu ol­du­ğu­nu be­lir­te­n Ata­ul­lah Öncü, “Ha­ya­tım­da al­dı­ğım en an­lam­lı ödül­ler­den bi­ri­ni aldım. Yak­la­şık 20 yıl­dır sü­rek­li kan ve­ri­yo­rum. Kan ver­me­nin sağ­lı­ğım açı­sın­dan çok fay­da­sı­nı gör­düm. Aynı za­man­da insan vü­cu­du için çok önem­li olan kanın ih­ti­ya­cı olan ta­nı­ma­dı­ğım bi­ri­ne ver­me­nin hazzı ise çok daha önem­li.” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Öncü, Kı­zı­lay’ın ken­di­si­ne gümüş ma­dal­ya ile te­şek­kür bel­ge­si de ver­di­ği­ni kay­det­ti. Öncü, Hayat kur­tar­dı­ğım için de çok muy­lu­yum. İnsan­la­rın ya­şa­mı­na do­kun­mak kadar güzel bur duygu yok. Ben bu bi­linç­le kan ba­ğı­şın­da bu­lu­nu­yo­rum. 20 yıl­dan be­ri­dir sürekli kan veriyorum bununla birlikte 36 de­fa­dır kan ba­şın­da bu­lu­nu­yo­rum.” dedi.

Türk Kı­zı­la­yı Kı­zıl­te­pe Kan Mer­ke­zi yet­ki­li­le­ri de Öncü’ye te­şek­kür­le­ri­ni ile­tit­ler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi