enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Meclis, 8 Ekim salı günü toplanacak

Meclis, 8 Ekim salı günü toplanacak
REKLAM ALANI
05.10.2024
0
A+
A-

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in 8 Ekim Salı günü toplanacağını ve hükümetin milletvekillerini İsrail’in tehdidine ilişkin bilgilendireceğini açıkladı.

featured






ANKARA-BHA

Kurtulmuş, katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Türkiye, terör örgütleri üzerinden baskı altına alınmaya çalışılıyor. Ancak biz kimin ne olduğunu ve hangi adımları neden attığını çok iyi biliyoruz. Suriye ve Irak’ın istikrarsızlaştırılması, Türkiye’yi de hedef alan bir planın parçasıdır. Türkiye’nin bu duruma karşı her zaman uyanık olması gerekir. Türkiye, bölgede ayakta kalabilmiş büyük bir ülkedir ve bu konu siyaset üstü, milli bir meseledir. Meclis, 8 Ekim Salı günü toplanarak gerekli bilgilendirmeleri yapacaktır.”

Kurtulmuş, Türkiye’nin bölgede karşılaştığı tehditlere karşı daha dikkatli ve hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Meclis, 8 Ekim salı günü toplanacak


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi