enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1819
EURO
37,1688
ALTIN
2.986,72
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

“Memura servis hizmeti devam edecek”

“Memura servis hizmeti devam edecek”
REKLAM ALANI
14.10.2024
0
A+
A-

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, kamu çalışanlarına duyurdu. Tasarruf tedbirleri kapsamında durdurulmak istenen servis hizmetine devam edileceğini açıklayan Ali Yalçın, “İki bakanlıkla yapılan görüşmelerimiz sonuç verdi. Memura servis hizmeti devam edecek.” denildi.

featured






ANKARA-BHA

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılması planlanan personel servis hizmetine yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazıda, kamuda servis hizmetlerine devam edileceğini bildirdi.

Ali Yalçın açıklamasında şunları söyledi:

“Memur-Sen olarak 3. Dönem Toplu Sözleşme’den itibaren elde ettiğimiz servis hizmeti kazanımımız, hukuksuz bir şekilde tasarruf tedbirleriyle engellenmiş ve bazı kamu kurum ve kuruluşunda uygulanmayarak personel mağdur edilmişti. Eylemlerimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile görüşmelerimiz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı ile yaptığımız istişarelerimiz sonuç verdi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğü tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen yazıda servis hizmetine devam edileceği belirtilmiştir.”

MEMUR-SEN’den açıklama: “Memura servis hizmeti devam edecek”


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi