enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2920
EURO
37,2144
ALTIN
2.989,96
BIST
8.974,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Mersin Anneleri, Narkotik Polisi Olarak Eğitiliyor

Mersin Anneleri, Narkotik Polisi Olarak Eğitiliyor
REKLAM ALANI
18.10.2024
0
A+
A-

Derşah NAR/Mersin-BHA

Etkinlik kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü öncülüğünde çocukların ve gençlerin uyuşturucu madde kullanımının önüne geçmek amacıyla başlatılan projede, annelere ve anne adaylarına önemli bilgiler verildi. Proje kapsamında açılan Narkonokta standında, bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, internetin güvenli kullanımı, siber zorbalık ve dijital bağımlılık gibi güncel konularda katılımcıları bilgilendirdi ve toplamda 1200 el broşürü dağıtarak, afişlerle farkındalık oluşturdu.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ise, trafik kuralları ve güvenliği hakkında önemli bilgiler verdi, el broşürleriyle katılımcıları bilgilendirdi.

Çocuk Şube Müdürlüğü, çocukların kişisel güvenlikleri ve suçlardan korunma yolları hakkında bilgilendirmeler yaparak el broşürleri dağıttı. Çocukların güvenliği konusundaki bilincin artırılması hedeflendi.

Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü, şüpheli paketler, şahıslar ve araçlar konusunda katılımcılara uyarılarda bulunarak, çocuk ve gençlerin terör olaylarından korunması adına önemli bilgiler paylaştı.

Ayrıca, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, dolandırıcılık, genel asayiş ve Kadın Destek Uygulaması (KADES) gibi konularda vatandaşlara bilgilendirmede bulundu ve broşür dağıttı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin korunmasına yönelik çalışmaların kesintisiz sürdürüleceği vurgulandı.

Mersin Emniyeti, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi başta olmak üzere, toplumun her kesimine yönelik bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi